Ian Ouwerkerk

Ian Ouwerkerk heeft een achtergrond bij de Landbouw Universiteit van Wageningen. Daarnaast heeft hij vele jaren ervaring als technisch directeur op golfbanen.

Hij geeft agronomische adviezen omtrent onderhoud en renovatie op universitair niveau, met de accenten die u wenst. De accenten kunnen op kwaliteit van diverse spelelementen gelegd worden, maar ook op financieel vlak liggen. Bij elk agronomisch advies horen ook kosten, vaak extra kosten. Door naast het agronomisch advies een financieel plaatje te leggen kan vaak hogere kwaliteit voor dezelfde of lagere kosten bereikt worden.

Hij kan de golfbaan manager of baancommissaris goed bijstaan bij diens beslissingen omtrent vervanging van machines, personeel vervangen of eventueel het wel of niet uitbesteden van het onderhoud.

Behalve op het agronomisch vlak kan hij ook voor het onderhoud van het gebouw en zaken zoals beveiligingseisen van de verzekering, verlenging afval of energiecontracten adviezen geven. Het blijkt financieel ruim de moeite waard om de kosten van de opstallen door te lichten.